Uygulama içinden silme (önerilen)
Hesabını ve tüm bulut verilerini birkaç adımda, anında silebilirsin:
- SupBor’u aç ve hesabına giriş yap.
- Alt menüden Ayarlar’a git.
- Güvenlik bölümünde Hesabı ve verileri sil’e dokun.
- Onay alanına SİL yaz. E-posta ile giriş yaptıysan hesap şifreni gir; Google ile giriş yaptıysan Google hesabını yeniden doğrula.
- Onayla. Hesabın ve bulut kayıtların kalıcı olarak silinir.
Silme işlemi geri alınamaz. Kayıtlarını saklamak istiyorsan önce Ayarlar › Veri ve yedek › Şifreli yedek al ile bir .sbor yedeği al. Silme için internet bağlantısı gerekir.
Uygulamaya erişemiyorsan
Telefonunu kaybettiysen veya uygulamayı kaldırdıysan, silme talebini e-posta ile iletebilirsin:
- Hesabında kayıtlı e-posta adresinden support@supbor.com adresine yaz.
- Konu satırına “Hesap silme talebi” yaz.
- Hesabın başka bir e-posta adresine bağlıysa, o adresi de belirt.
Talebi aldıktan sonra hesabın sana ait olduğunu doğrulamak için hesap adresine bir onay e-postası gönderebiliriz. Doğrulamadan sonra hesabını ve verilerini en geç 30 gün içinde sileriz ve sana bilgi veririz.
Hangi veriler silinir?
| Veri | Durum |
|---|---|
| Hesap bilgileri (e-posta, kullanıcı kimliği, Google profil bilgileri) | Kalıcı olarak silinir |
| Ödeme planları (abonelikler, faturalar, fiyat geçmişi, notlar) | Kalıcı olarak silinir |
| Ödeme ve harcama kayıtları | Kalıcı olarak silinir |
| Cihazındaki tercihler, önbellek ve widget özeti | Uygulamayı kaldırdığında cihazından silinir |
| Kendi aldığın .sbor yedek dosyaları | Senin cihazında/depolamanda kalır; bize ulaşmadıkları için onları sen silmelisin |
| Destek yazışmaları | Talep sonuçlandıktan sonra en fazla 1 yıl saklanır, ardından silinir |
Silinen veriler, altyapı sağlayıcımız Google’ın sistemlerindeki teknik kopyalardan da sağlayıcının standart silme süreçleri içinde kaldırılır. Yasal bir saklama yükümlülüğü olmadıkça hiçbir veriyi silme sonrasında tutmayız.
Hesabı silmeden verileri silmek
Uygulamada bir ödeme planını arşivleyebilir, yanlışlıkla işaretlenen bir ödemeyi geri alabilirsin. Arşivlenen planlar listelerden kalkar ancak hesabında saklanmaya devam eder. Hesabın kalsın ama kayıtlarının tamamı veya bir kısmı silinsin istiyorsan, yukarıdaki e-posta yöntemiyle “Veri silme talebi” konulu bir e-posta gönder ve hangi verilerin silinmesini istediğini belirt; talebini en geç 30 gün içinde yerine getiririz.
Daha fazla bilgi için Gizlilik Politikası’na bakabilirsin.